Printontwerpen: je eigen ontworpen doosjes

Drukkerijen Blog

Doosjes voor iedere gelegenheid

Cadeaudozen die u kunt aanpassen naar uw eigen smaak; vroeger dacht u misschien vooral aan doosjes voor doopsuiker die u kunt geven bij de geboorte van uw lieve spruit maar tegenwoordig is er nog veel meer mogelijk! Op internet zijn er tal van mogelijkheden om verpakkingen te maken en doosjes te laten bedrukken voor bijna iedere gelegenheid. Is er iemand jarig? Waarom deze persoon niet verrassen met een voor hem/haar ontworpen opbergblik voor zijn favoriete ontbijtgranen of muesli? Of wat dacht u van een handig opbergdoosje om die bureau accessoires in te verzamelen? De traditionele, zelf ontworpen papieren opbergdoosjes zijn ook nog steeds in alle maten verkrijgbaar zodat u elk cadeau ook kan voorzien van een persoonlijke verpakking. Succes verzekerd!

Laat de creativiteit de vrije loop

U kunt doosjes laten bedrukken met een door u zelf ontworpen afbeelding of kiezen uit een gevarieerd aanbod van logo's en designs. U hoeft dus geen creatieve genie te zijn boordevol originele ideeën om uw cadeau net dat persoonlijk tintje te geven dat u wilt bereiken. Materialen kunnen ook aangepast worden afhankelijk van de functie van het doosje. Zowel verschillende soorten papier, metaal, blik als plastic behoren tot de mogelijkheden. Bedenk dus op voorhand goed wat het best past bij het type cadeau dat u in gedachten hebt. De levensduur van een metalen blik of plastic doos is vanzelfsprekend langer dan die van een papieren verpakking maar ook de functie van de doos speelt een grote rol in het bepalen van het juiste materiaal.

Waarom al die moeite?

Misschien denkt u wel bij uzelf "Waarom al die moeite doen, in de winkel verkopen ze toch ook erg mooie verpakkingen voor allerhande en wat is er mis met een gekocht cadeau?" Het antwoord is makkelijk: Niets is er mis met een gekocht cadeau of verpakking maar wanneer u de moeite doet om er een persoonlijke stijl aan toe te voegen, voelen personen zich al direct meer verbonden met het cadeau. U heeft hen iets gegeven wat u zelf ook mooi vond want u heeft het immers ontworpen! U heeft er op voorhand over nagedacht en er moeite in gestoken om er iets moois van te maken. Dat extraatje is tijd en liefde en iedere persoon die u iets geeft, zal weten dat dit cadeau met zorg voor hem/haar is uitgekozen en dat is gewoonweg onbetaalbaar! Bovendien kost het u niet veel inspanning wanneer u doosjes laat bedrukken met een foto van het feestvarken of een tekst met een leuke boodschap.

Kijk bijvoorbeeld op Irefisa BV om doosjes op maat te ontwerpen en te bedrukken.

Delen

21 juli 2017

Olafs DIY printcreatieblog

Goedendag, ik heet Olaf en in mij zit een ware print ontwerper verborgen. Thuis maak ik verschillende printcreaties van dagelijkse dingen online. Mijn leven bestaat haast alleen maar uit het creëren van creaties, het is namelijk mijn fulltime baan! Creaties online ontwerpen is mijn hobby en ik kan echt niet zonder. Natuurlijk doe ik dit niet 24/7 lang, schrijven is immers mijn tweede passie. Vandaar dat ik op mijn blog mijn printcreaties demonstreer waar je jouw kennis mee kunt vergroten, ik geef daarenboven ook allerlei tutorials over het ontwerpen van zulke maaksels. Dus kom snel een kijkje nemen op deze website als je vlot iets te weten wilt komen!