Reclameborden: v-borden

Drukkerijen Blog

V-borden

Er wordt onderscheid gemaakt tussen reclame en promotie. Het zijn twee begrippen die vaak door elkaar worden gehaald. Onder een promotie wordt verstaan dat een product onder de aandacht van mensen wordt gebracht. Promotie is net als een reclame in de vorm van marketing. Reclame is het onder de aandacht brengen van een product dat te koop is. Hierbij kun je dus denken aan de borden die een makelaar gebruikt om een huis te verkopen. Dat doen v-borden die door makelaars worden gebruikt om een huis aan te prijzen. Veelal bestellen makelaars hun v-borden online bij Vegron.

De v-borden

Deze borden worden de zogenaamde makelaarsborden genoemd. Ze worden vaak door makelaars gebruikt die met de borden aan willen geven dat er een huis te koop staat. De v-borden zijn van een sterke raamtape voorzien. De v-borden worden met de raamtape op ramen vastgemaakt. Het zijn 3D panoramaborden. Ze zullen door de 3D uitgave nooit door de wind breken. Alle v-borden worden met een hoge resolutie geprint. De kleurechtheid zal een jaar goed blijven. Doordat de v-borden zo goed opvallen, kun je goed zien welk huis te koop wordt aangeboden. De v-borden zijn dus een vorm van het reclamemaken. Het wordt gebruikt om iets aan te geven, in dit geval dat er een huis te koop staat.

Promotie

Indien een makelaar in een advertentie aangeeft dat er een prijsverlaging is voor de verkoop, dan is dat een vorm van een promotie. Hij zal op deze manier het product aanprijzen, promoten. Dat promoten doet hij dan door gebruik te maken van de prijsverlaging. Nu zal een makelaar om een huis te verkopen van meer middelen gebruik maken. Zo zal hij folders verspreiden, advertenties plaatsen in een krant of andere bladen. Ook zal hij van het internet (Funda, Jaap, NVM) gebruik maken. Een promotie door middel van een prijsverlaging zal maar even effect hebben.

Indien het huis niet verkocht wordt, kan hij het weer promoten door middel van een geringe prijsverlaging. Daar kan een makelaar natuurlijk niet mee door blijven gaan, omdat hij het zeker niet onder de marktwaarde zal willen verkopen. Hij zal altijd alles met de bezitter van het huis overleggen. Alle advertenties en andere kosten moeten door de verkoper betaald worden. De kosten die gemaakt worden zullen pas worden verrekend als het huis wordt verkocht. Ook als het niet wordt verkocht, moet men de kosten aan de makelaar voldoen. Er worden door middel van het reclame maken steeds meer mensen op de hoogte gebracht dat het huis te koop staat. Nu zijn de v-borden op de ramen van een huis een goede manier om aan te geven dat het huis te koop staat. De kosten voor het aanbrengen van zo'n bord is eenmalig, maar de kosten van advertenties komen steeds weer terug.

Delen

25 augustus 2017

Olafs DIY printcreatieblog

Goedendag, ik heet Olaf en in mij zit een ware print ontwerper verborgen. Thuis maak ik verschillende printcreaties van dagelijkse dingen online. Mijn leven bestaat haast alleen maar uit het creëren van creaties, het is namelijk mijn fulltime baan! Creaties online ontwerpen is mijn hobby en ik kan echt niet zonder. Natuurlijk doe ik dit niet 24/7 lang, schrijven is immers mijn tweede passie. Vandaar dat ik op mijn blog mijn printcreaties demonstreer waar je jouw kennis mee kunt vergroten, ik geef daarenboven ook allerlei tutorials over het ontwerpen van zulke maaksels. Dus kom snel een kijkje nemen op deze website als je vlot iets te weten wilt komen!