Waarom zou je als ondernemer kleine kartonnen doosjes kopen?

Drukkerijen Blog

Het uitkiezen en aanschaffen van het perfecte verpakkingsmateriaal is een van de vele uitdagingen van de moderne ondernemer. Want als er één bedrijfsaspect is waarop je fiks kunt besparen, dan is het wel de kosten die je maakt voor het verpakken en verzenden van jouw goederen en producten. En dat is natuurlijk zeker het geval als je een groot bedrijf of een omvangrijke internetwinkel hebt, waar veel producten en spulletjes verkocht worden. Als fabriekseigenaar, internetondernemer of verkoper is kleine kartonnen doosjes kopen dan een mooie oplossing. Doosjes gemaakt van karton hebben namelijk een aantal boeiende eigenschappen! Wat kartonverpakking zo ideaal in het gebruik maakt? Dat kun je hieronder lezen!

Kleine kartonnen doosjes kopen kun je combineren met een opdruk!

De beslissing maken om kartonverpakking te kopen voor jouw producten, bijvoorbeeld kleine doosjes van karton, biedt jou als opdrachtgever de mogelijkheid om jouw te verkopen producten en goederen van een gepersonaliseerde verpakking te voorzien. Kartonnen doosjes kunnen namelijk gemakkelijk en voordelig van een opdruk worden voorzien. Het soort opdruk waar je voor kiest, kan van alles zijn. Als ondernemer in hart en nieren kies je natuurlijk voor de p.r.-aanpak: jouw bedrijfsnaam, logo en/of bedrijfskleuren gebruiken om zo de herkenbaarheid van jouw onderneming en je producten te vergroten.

Kartonnen verpakkingen staan bekend als fris en schoon materiaal!

Aantrekkelijk aan kartongebruik om spullen mee of in te verpakken, is voorts ook de zekerheid dat karton een schone en frisse materiaalsoort is. Karton kenmerkt zich door de hoge mate van hygiëne, doordat vieze en stinkende schimmels en de verspreiding van bacteriën door dit materiaal tegengegaan wordt. Karton blijft, zeker als je dit nieuw aanschaft, langdurig schoon en beveiligd de inhoud in hygiënisch opzicht. Je kunt dus met een gerust hart eten, snoep, een pizza of taartjes in karton verpakken.

Karton is buigzaam en in allerlei vormen en formaten te koop!

Kleine kartonnen doosjes kopen en gebruiken voor de verzending van jouw producten is aantrekkelijk, omdat er qua formaten, vormgeving en aantallen van alles mogelijk is. Je kunt het zo gek niet verzinnen, of er is wel en kartonfabrikant die jouw wensen ten uitvoer kan brengen. Van de kleinste doosjes voor het verpakken van bijvoorbeeld kraaltjes, horloges of batterijen, tot grootverpakkingen voor bijvoorbeeld witgoed of grote meubels: kartonnen dozen zijn er voor elke onderneming op maat.
Kies je voor een grote en betrouwbare kartonleverancier? Dan kun je jouw ideale doosmateriaal in alle gewenste maten en aantallen bestellen. Dat is overigens ook slim, omdat de stukprijs dan lager wordt. Bestel je kartonnen doosjes in bulkvoorraad, dan krijg je vaak een mooie korting op de totaalprijs.

Delen

13 oktober 2021

Olafs DIY printcreatieblog

Goedendag, ik heet Olaf en in mij zit een ware print ontwerper verborgen. Thuis maak ik verschillende printcreaties van dagelijkse dingen online. Mijn leven bestaat haast alleen maar uit het creëren van creaties, het is namelijk mijn fulltime baan! Creaties online ontwerpen is mijn hobby en ik kan echt niet zonder. Natuurlijk doe ik dit niet 24/7 lang, schrijven is immers mijn tweede passie. Vandaar dat ik op mijn blog mijn printcreaties demonstreer waar je jouw kennis mee kunt vergroten, ik geef daarenboven ook allerlei tutorials over het ontwerpen van zulke maaksels. Dus kom snel een kijkje nemen op deze website als je vlot iets te weten wilt komen!